vineri, 22 mai 2020

Pot sa fac bani prin prelucrarea lemnului?



Prelucrarea lemnului este o modalitate distractivă și plină de satisfacții.
Esti pasionat de prelucrarea lemnului, este un hobby pentru tine?

Daca da, atunci nu mai sta pe ganduri! Este momenul sa-ti urmaresti aceasta pasiune si sa castigi bani in acelasi timp.

Prelucrarea lemnului se poate deprinde și fără școală, prin practică, tocmai pentru că lemnul este prietenos. Imi plac foarte mult obiectele din lemn.

De ce va scriu despre acest mestesug - prelucrarea lemnului? 


Iata de ce: Imi aduc aminte de jucariile cu care ma jucam in copilarie. Erau din lemn si colorate in multe nuante. Asa erau atunci. Mama avea incredere sa mi le dea sa ma joc cu ele pentru ca nu erau periculoase, ea stia foarte bine ca nu aveam sa ma ranesc. Toate marginile, unghiurile jucariilor erau rotunjite, deci nu aveam cum sa ma ranesc.

Imi aduc aminte si de painea, gogosile si orice aluat facut de bunica. Toate aluaturile erau preparate in copaita de lemn. Cand taia porcul de Craciun, punea carnea la sarat tot intr-o copaie de lemn.

Facea mamaliga si o rasturna pe un fund de lemn. Mancam pe o masa mica rotunda tot din lemn.

Aveam in satul in care mi-am petrecut copilaria un mester tamplar care avea un atelier acasa si facea aceste obiecte din lemn, mese, usi, jucarii. Nu avea scoala de tamplar, nu lucra dupa niste planuri. Toate le facea cum stia el mai bine. Si le facea bine, pentru ca unele din ele le pastram si azi.

Iata de ce m-am apucat sa va scriu despre acest mestesug.

Vremea prelucarii lemnului nu a trecut. Este un mestesug care poate fi practicat in toate vremurile de oricine iubeste lemnul.

In ziua de azi nu cred ca se mai invata undeva cum sa prelucrezi lemnul.

Am facut niste cercetari pe acest domeniu si am gasit un ghid in forma electronica care iti pune la dispozitie peste 9000 de planuri de prelucrare a lemnului dupa care poti incepe a lucra imediat.

Va dati seama, este un numar urias de planuri dupa care poti incepe sa lucrezi chiar imediat.

Nici nu vreau sa ma gandesc cat v-ar cere un architect sa va faca aceste planuri, cat timp i-ar lua!

Nu este timp de asteptat, vrei acum sa faci un proiect, vrei acum sa-ti deschizi un atelier de prelucrarea a lemnului si sa incepi sa castigi bani. Deci, ai nevoie acum de planurile dupa care sa lucrezi.


“Prelucrarea lemnului este usor de facut”


Prelucrarea lemnului este usor de facut daca:

-      ai invatat cum s-o faci,

-      daca ai sculele necesare,

-      ai planurile dupa care sa lucrezi.

De vanzare nu cred ca este o probleme. Oricine are nevoie de o masa, un birou, o usa, o masuta de cafea, niste jucarii si multe alte obiecte.

Ghidul pe care l-am gasit si pe care vi-l recomand cu caldura este o colecție, este o „resursa unica” concisa, solida in care gasesti toate informatiile, sfaturile de care ai nevoie sa incepi sa construiesti si sa creezi proiecte uimitoare precum profesionistii!

Ghidul cuprinde lucruri extraordianar de bune si necesare:

ü  Peste 9000 de planuri de mobilier pe care le poti avea toata viata,

ü  Acopera aproape toate tipurile de mobilier pentru casa, terasa, dar si alte tipuri de proiecte.

ü  Fiecare proiect vine cu panuri detaliate, scheme, instructiuni de realizat.

ü  Diagramele sunt clare și cu dimensiuni precise.

ü  Sunt fotografii incluse, nimic nu a ramas in afara imaginatiei.

ü  Sfaturi si resurse pentru prelucrarea lemnului pentru a-ti realiza proiectele cat mai rapid.

ü  Obtineti o lista completa de instrumente si materiale

ü  Totul este organizat pe categorii de proiecte. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi categoria care te intereseaza, alegi proiectul care te intereseza si poti sa tiparesti toate planurile necesare realizarii proiectului

ü  Si multe alte….

Ghidul cuprinde si lucruri mai putin bune:

ü  Un lucru de care te-ai putea plange este ca exista prea multe planuri.  Sunt totusi 9000 de planuri de mobilier, dar trebuie sa te concentrezi pe proiectele cu care doresti sa lucrezi.

ü  Un alt lucru ar fi ca ghidul este in engleza. Pentru unii ar fi o probema, dar cu tehnologia de astazi nu cred ca asta ar fi chiar o problema. Google Translate te poate ajuta foarte bine daca nu stapanesti bine engleza.

In concluzie:

Va recomand cu mare drag acest pachet daca va place sa lucrați cu lemn. Planurile de prelucrare a lemnului nu sunt complicate, sunt simple și extrem de ușor de urmarit.

Chiar și un începator este capabil sa stapânească abilitățile și tehnicile de prelucrare a lemnului în câteva minute urmand clar și concis instrucțiunile din acest ghid.

Un lucru care mi-a placut foarte mult sunt actualizările gratuite pe care le trimite autorul.

Din ceea ce am vazut, isi actualizează în mod constant ghidul cu noi planuri, proiecte si toate le trimite gratuit, fără taxe suplimentare.

Site-ul „Prelucrarea lemnului făcut ușor” oferă un bonus gratuit.
Așadar, dacă doriți să primiți oferta gratuită, faceți clic pe
https://bit.ly/2Zo9FGY , aici pentru a vizita site-ul acum.




Nu pierde oferta si poti incepe sa castigi bani imediat din prelucrarea lemnului pentru ca oamenii au nevoie de obiecte naturale, cat mai putin poluante!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *