duminică, 21 februarie 2016

Cosuri impletite la moda pentru primavara – vara anului 2016


In acest an, pe langa gentile cu forme cat mai originale, din diferite materiale, gentile - cosurile impletite se pastreaza in tendinta anului.  De diferite forme si dimensiuni, incepand cu geanta  mica tip masculin pana la gentile mari dreptunghiulare de shopping.  Aici putem enumera si cosurile impletite de plaja.
Pentru astfel de genti au optat mari designeri ca Ralph Lauren, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana si altii.

Ca elemente de design, fiecare incearca sa vina cu ceva cat mai original. In timp ce unii au adugat gentutelor  franjuri,  panglicute, ciucuri din blana, altii si-au decorat gentile – cosurile cu compozitii florale aplicate.

Am citit ca Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, pentru design au apelat la ajutorul pietrelor stralucitoare, broderiilor, aplicatiilor din desene animate si margeluse. Altii ca Luis Vuitton au folosit placute metalice, decorate cu multe elemente mate sau stralucitoare, nasturi imensi pentru a-si decora creatiile.

In ceea ce privesc culorile, acestea sunt variate. Unii au optat pentru culori aprinse cum ar fi: rosu, mov, portocaliu si albastru, unii au inclus in colectiile lor nuantele de coral pastelat si caramiziu – portocaliu, altii au folosit mai mult culori albe, bej dar si auriu, argintiu.

Incercand sa fiu in tendintele anului am impletit un cos cu forma celui de plaja, de culoare bej, iar ca design am folosit o compozitie florala aplicata.






Anul acesta si gentile din piele cu impletituri se regasesc in lista gentilor recomandate de specialisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *