duminică, 6 martie 2016

Terasa si gradina – 5 idei de redecorare



Sunt cateva idei de inspiratie pentru primavara asta. Natura reinvie  primavara, iar noi dupa perioada cat am stat in casa simtim nevoia sa iesim si sa ne relaxam pe terasa sau in gradina,  sa simtim ca inspiram aer proaspat de primavara.

Asa ca, iesi pe terasa si priveste in jur. Cum te simti? Incepi sa te relaxezi? 

Nu ?

Daca nu, trebuie sa faci ceva schimbari in decorul terasei sau al gradinei care sa te readuca la viata, la fel ca natura care te inconjoara.

Ce poti face?

Iata cateva idei de redecorare pentru terasa si gradina in primavera asta:

1. Daca mobilierul pentru terasa si gradina s-a deteriorat peste iarna, sau pur si simplu s-a decolorat, schimba-l cu unul din rattan.  



2. In serile petrecute pe terasa, vrei sa vezi si gradina, nu? Pentru asta ai nevoie de cateva felinare infipte in pamant de ici colo prin gradina. Asa vei avea vizibilitate si in gradina.


3. Ca sa puteti sa va bucurati de relaxare in aer liber aveti nevoie de un lampion solar antitantar care elimina problema tintarilor intr-un mod eficient si silentios.

4. Daca chiar te-au intepat, stiai ca exista un aparat care calmeaza intepaturile tantarilor? Il folosesti si el te va scapa de durerea intapaturilor.

5.Un accessoriu delicat, care sa va decoreze masa si care sa va si relaxeze este fata de masa. Radeti nu? Nu radeti pentru ca este o fata de masa cu leduri care o s ava dea o lumina calda si primitoare.

Pentru un weekend relaxant, o petrecere reusita in aer liber sau un mic dejun invaluit de razele soarelui va ajuta cei de la Vivre. Ei au o gama larga de produse pe care le puteti folosi in gradina dumneavoastra astfel incat sa creeati o atmosfera meditativa, de intimitate si confort.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *