miercuri, 6 aprilie 2016

Cos impletit pentru umar


Astazi, revin cu un alt model de cos – gentuta impletit. Acest model impletit din hartie se poate purta pe umar.

Fata de modelele anterioare, acesta este impletit cu 2 culori si are o impletitura pe diagonala.

Ma intreba cineva cand vopsesc tubuletele, dupa ce fac impletitura sau inainte?  De obicei eu vopsesc tubuletele de hartie inainte sa incep impletitura, mai ales la obiectele din 2 sau mai multe culori. Nu-i gresit sa vopsiti nici dupa ce terminati de impletit daca aveti indemanare la vopsit, doar ca, daca tubuletete au foarte mult scris sau culoare pe ele, raman nevopsite, culoarea nu intra foarte bine la imbinari  (nici macar cu spray-ul de vopsit).  

Acest cosulet are o forma ovala si are dimensiunile de  20x14x25cm si o toarta impletita. Este semilucios, mai bine zis satinat.

Aceasta geanta lucrata manual nu este captusita si nu are fermoar, in ea putem pune lucrurile asa cum sunt, iar daca vrem sa le ferim de ochii curiosilor putem pune in interior o traista cu sfoara.

Daca vrem sa fim elegante, traista din interior o putem asorta cu imbracamintea din ziua respectiva sau cu esarfa de la gat, de aceea este bine sa avea mai multe traiste de culori diferite.





Daca aveti intrebari legate de acest cosulet, sau imi sugerati alte modele sau combinatii de culori, va rog sa-mi trimiteti mesaj. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *