duminică, 10 octombrie 2021

Idei pentru vaze decorative



Vazele din tuburi de hartie reprezinta elemente ieftine si la indemana oricui vrea sa-si personalizeze casa cu aceste accente de décor. In general vazele pot fi facute din orice material chiar acasa la tine. Pe blogul “Mestesuguri Impletite” si pe canalul meu Youtube, “Mestesuguri Impletite”, veti gasi mai multe idei pentru vaze decorative. Gasiti si tutoriale in care veti descoperii cum se fac aceste vaze decorative din tuburi de hartie, dar si din alte materiale.

Toti vrem sa ne simtim confortabil fizic si emotional “acasa”,. Aici vrem sa simtim un loc caldut in care sa ne relaxam. Pentru asta, atunci cand ne decoram casa trebuie sa alegem accesoriile si decoratiunile cu grija. Ele trebuie sa fie complementare mobilei, sa fie intr-o paleta adecvata de culori.

Dintre cele mai importante elemente in decorul unei case il reprezinta florile si bineinteles plantele. Verdele plantelor si culorile vii ale florilor aduc dinamism, vitalitate si ofera un sentiment de confort suprem. Florile ne da senzatia de puritate si eleganta.

Pentru a obtine un décor elegant avem nevoie de vaze. Indiferent din ce material sunt facute,ele sunt elemente practice, de care nu ne putem lipsi. Mai mult, vazele pot fi utilizate în scop decorativ sau în scop practic.








 Cum alegeti o vaza



Vazele sunt obiecte care se pot gasi în orice loc din casă. Si cand decoram baia, putem folosi vaze. Putem obtine un decor inedit cu vaze din ceramica, sticla sau portelan de dimensiuni mici si mijlocii. De asemenea, o vaza cu forme geometrice în culori diferite este o alegere pentru acest spatiu.

Pentru baie eu am folosit o vaza sub forma de ulcior impletita din tuburi de hartie. O am de 3 ani si sa stiti ca nu am avut probleme. Se pot gasi persoane care cred ca baia fiind un loc mai umed, obiectele din hartie nu vor rezista. Iata ca la mine a rezistat, nu s-a deteriorat din cauza umezelii. Este adevarat ca am protejat-o de 2 straturi de lac acrilic  O curat ca pe orice obiect de mobile din lemn, adica cu pronto sau pur si simplu cu o carpa umeda cu apa..

Pentru o sufragerie în care predomină albul, putem alege vaze din diferite materiale si in culori cum ar fi turcoaz, roz pal auriu sau maro. În cazul în care sufrageria este mobilată în culori închise, clasice, este bine să alegem vaze care să ofere contrast, de culoare inchisa, adica, roșie, verde, albastru închis, culoarea cuprului sau auriu. Este bine sa fim atenti la cantitatea de culoare, pentru a evita excesele. 

Sigura recomandare este sa aveti senzatia ca vaza respectiva completeaza decorul sufrageriei.

Vazele handmade, dupa parerea mea, ofera caldura de care avem nevoie acasa.


Idei pentru vaze decorative


Iata mai jos cateva idei pentru vaze decorative pe care le puteti gasi pe acest blog si pentru care gasiti si tutoriale ca sa aflati cum se fac.

Urmarind aceste tutoriale puteti face vaze decorative pentru decoul proprei case sau pentru a le face cadouri.


   
 Vreti sa vedeti cum se face? 
Apasati pe "Vaza tuburi hartie"
 Vreti sa vedeti cum se face? 
Apasati pe "Vaza handmade"











Vaza din ipsos. 



Usor de facut acasa din cateva materiale. Creati din ipsos decorul ideal plin de personalitate 
 
Vreti sa vedeti cum se face? 
Apasati pe "Vaza "  
            
Vreti sa vedeti cum se face? 
Apasati pe "Vaza Ipsos"  

Daca vreti mai multe idei puteti apasa pe "Vaze Decorative".








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *